Tid for å bruke opp rester

Å kaste mat er noe jeg misliker. Derfor er det en god tilfredsstillelse å kunne bruke opp rester til en ny middagsrett. I dag var basen friske grønnsaker.  Broccoli, gulrot, potet, vårløk, rødløk, persillerot og sellerirot. To terninger grønnsaksbuljong og en pose brun saus. Restene var to kjøttkaker, en karbonade, litt spagetti og kjøttdeig samt en halv snitzel og fløtegratinerte poteter. Resultatet ble en god lapskaus. Mer enn nok til oss to. Kjøleskapet er tømt for rester, og samvittigheten er god.
I morgen blir det nok fisk til middag.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg