Sylting av grønnsaker

Dette har jeg aldri gjort før, så det fikk jeg lyst til å prøve. Fant mange tips på nett, og satte i gang. Rødløk, gulrot og vårløk var det jeg brukte i dag. I tillegg, chilli, pepper og laurbærblad. Laken består av 7 % eddik, vann og sukker/salt. Rene glass og lokk ble varmet i steikeovnen før bruk. Syltede grønnsaker kan oppbevares lenge, 6-12 måneder om det står mørkt og kjølig. Det forutsetter at lokkene er helt tette. Ellers holder det seg godt i kjøleskapet noen uker. Morsomt å prøve noe nytt.
Beredskapslager har stort fokus i disse tider. Her kan syltede grønnsaker være et godt tilskudd. Skal prøve meg på andre grønnsaker etter hvert.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg