Dette har jeg aldri gjort før, så det fikk jeg lyst til å prøve. Fant mange tips på nett, og satte i gang. Rødløk, gulrot og vårløk var det jeg brukte i dag. I tillegg, chilli, pepper og laurbærblad. Laken består av 7 % eddik, vann og sukker/salt. Rene glass og lokk ble varmet i steikeovnen før bruk. Syltede grønnsaker kan oppbevares lenge, 6-12 måneder om det står mørkt og kjølig. Det forutsetter at lokkene er helt tette. Ellers holder det seg godt i kjøleskapet noen uker. Morsomt å prøve noe nytt.
Beredskapslager har stort fokus i disse tider. Her kan syltede grønnsaker være et godt tilskudd. Skal prøve meg på andre grønnsaker etter hvert.
3 kommentarer
Takk for tips😋
Bare hyggelig! Fint å prøve noe nytt.🤗
Takk for ideen. Jeg skal finne en oppskrift og skal prøve meg også:)