Elgskav i tacolefse

Ja, det ble søndagsmiddagen for oss to. Hadde en pakke elgskav i fryseren, og fant tips til tilberedning på pakken. Stekte kjøttet i smør, på sterk varme et par minutter. Krydret det med salt og pepper. Blandet rømme og tyttebærsyltetøy i ei skål. Burde vært rørt tyttebær, men det hadde jeg ikke. Andre foreslåtte ingredienser var; blåmuggost, vårløk og salat. Jeg måtte bruke det jeg hadde tilgjengelig. Det ble Philadelphiaost, vanlig løk og hjertesalat. Etter som jeg er veldig glad i chillisaus, ble det en dæsj av den på min lefse. Resultatet ble veldig bra. Ga mersmak hos oss begge. Glemte helt å ta bilde av det ferdige resultatet. Fant et på nett, som ser omtrent ut som det jeg laget.

 

 

Turmat fra hele verden
Reinsdyrkebab

Foto: Stine Pedersn

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg