Fiskeboller i hvit saus, hæ..! Ja akkurat.😋

En middagsrett som er blitt litt «glemt» og uglesett med årene. Ikke trendy nok, kanskje? Det er faktisk mulig å lage smakfull hverdagsmat av ferdige fiskeboller i lake, kjøpt i butikken. Jeg laget hvits saus av smør, mel, melk, fløte og vann. Hadde  i en terning av grønnsaksbuljong. Kokte  gulrotskiver og en stor vårløk i sausen. Smakte til med raspet ingefær, litt chilli, sennep, salt, hvit pepper, hvitløkspulver tørket gressløk og persille. Serverte med mandelpoteter, broccoli og nykål. Jeg synes også soltørket tomat, rødbeter og sennep er godt tilbehør. God mat på en helt vanlig tirsdag.

Sommervarmen kom plutselig til Trøndelag i dag. Deilig å sitte ute på balkongen.

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg