…til å lage vårruller. Inspirert av andre bloggere her inne.
Første gang jeg skulle prøve meg på å lage vårruller selv. Googlet litt her og der, og fant flere gode tips. Jeg så for meg at det ville være tidkrevende og mye arbeid. Men det viste seg å ikke stemme.
I formiddag hadde jeg time hos tannlegen. Like i nærheten der ligger det en butikk som heter EuroAsia. Tok turen innom, først og fremst for å kjøpe rispapir. Mitt første besøk i denne butikken. Jeg fortalte at jeg skulle lage vårruller for første gang. Åh, men da må du også kjøpe vårrullkrydder sa den hyggelige mannen i butikken. Krydder havnet i kurva sammen med litt av hvert annet som fristet i dag.
Skal definitivt tilbake dit med det første og handle mer. Ikke minst grønnsaksavdelingen fristet med litt annet utvalg enn de har på nærbutikkene her.
Dagens vårruller ble fylt med stekt kjøttdeig av svin, løk, raspet gulrot, strimlet salat, bønnespirer, soltørket tomat, litt chilli, hvitløk, soyasaus og diverse krydder. Tor jeg fikk med alt nå.
Brukte airfryeren til stekingen. Ble tre runder á 10 minutter på 185 grader. Snudde rullene etter halv steketid. Servert med frisk salat til, ble det riktig så godt. Det vi ikke spiste i dag, blir lagt i fryseren til en senere anledning.
Her har snøen lavet med det siste døgnet. Full vinter igjen på et blunk.
Det var meldt, så ingen overraskelse. Likevel er det ikke snø vi helst vil ha nå. Får smøre oss med litt tålmodighet, når det gjelder vårværet. Kommer nok hit også etter hvert.
Pakken til venstre, på bildet under inneholder kaker/kjeks med jordbærfyll. De skal vi smake på til kaffen nå snart.
Deilig med vårruller da 🙂 Her er det heldigvis ingen snø nå 🙂