Fiskepinner med mangopurré

En ny vri på en gammel traver: Fiskepinner! 
Mangodressing/purré:
En stor mango skåret i terninger, ei skje honning, et par skjeer rapsolje, ei skje presset sitron, ei teskje chillisaus, litt salt og pepper. Kjørte alt dette sammen med stavmixer. Hakket noen cashewnøtter på toppen. Fant flere oppskrifter på nett som ligner på denne, og endte opp med denne varianten. Tykkere purré = mindre væskemengde.😉 Cashewnøttene var min egen idé.
Mandelpoteter, skåret i båter fikk noen minutters koking. Lot dem etterpå surre i litt olje, soyasaus, salt og pepper og et dryss med estragon. Fiskepinnene ble stekt i rapsolje. Serverte med rå purreløk, norsk salat fra Trøndelag (Frosta) og norske tomater fra Jæren. Slett ikke dumt på en vanlig tirsdag.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg