En ny vri på en gammel traver: Fiskepinner!
Mangodressing/purré:
En stor mango skåret i terninger, ei skje honning, et par skjeer rapsolje, ei skje presset sitron, ei teskje chillisaus, litt salt og pepper. Kjørte alt dette sammen med stavmixer. Hakket noen cashewnøtter på toppen. Fant flere oppskrifter på nett som ligner på denne, og endte opp med denne varianten. Tykkere purré = mindre væskemengde.😉 Cashewnøttene var min egen idé.
Mandelpoteter, skåret i båter fikk noen minutters koking. Lot dem etterpå surre i litt olje, soyasaus, salt og pepper og et dryss med estragon. Fiskepinnene ble stekt i rapsolje. Serverte med rå purreløk, norsk salat fra Trøndelag (Frosta) og norske tomater fra Jæren. Slett ikke dumt på en vanlig tirsdag.
1 kommentar
Nam, nam 🥰 Dette så bare godt ut 😊
Ønsker deg en superfin onsdag ettermiddag ❤️😊
Purr, purr og klem fra Toril og kattene